Тамара Коблик

ФК «Нива» спростував інформацію про переїзд до Львова

Про можливу «зміну прописки» «жовто-зелених» заявив екстренер «Ниви» Ігор Климовський

Вчора, 24 березня, соціальними мережами, та різними спортивними медіаресурсами почала ширитись інформація про можливий переїзд футбольної команди «Нива Тернопіль» у місто Львів. Про це в інтерв'ю виданню ukrfootball.ua повідомив екстренер «жовто-зелених» Ігор Климовський.

– Є інформація, що Нива може переїхати з Тернополя, назватися Нива (Львів). Як гадаєте, чи можливо це? 

– Я думаю, що президент (мається на увазі інвестор клубу Михайлів, – прим. І.Г.), який прийшов туди, має великі амбіції. Тому, вважаю, що це цілком можливо. Знаю, що туди почали вливати гроші, зібрали команду. Думаю, що у них все вийде, - йшлося у тексті інтерв'ю.

На це повідомлення вже офіційно відповіло керівництво ФК «Нива Тернопіль». Відповідну заяву опублікували на сторінці футбольного клубу у фейсбуці.

«Нива» Тернопіль - команда із довготривалою історією, яка користується популярністю та любовʼю серед вболівальників не тільки у рідному місті, а й за його межами. Увесь керівний штаб клубу спростовує дану інформацію стосовно зміни місця розташування та закликає довіряти лише надійним джерелам інформації. «Нива» продовжуватиме як і раніше писати свою історію у Тернополі, де разом із Вами, наші дорогі вболівальники, будем розділяти наші спільні перемоги! - йдеться у тексті заяви.

Фото пресслужби ФК «Нива»

Вибір читачів за тиждень

Відео