Віра Олександрович

ФК «Тернопіль-АТО» - одноособовий лідер дивізіону «Захід»

Футбол_АТО

ФК «Тернопіль-АТО» вчора, 28 травня, на виїзді отримав чергову перемогу. Цього разу - над побратимами з Івано-Франківська - «Спартак АТО».

Це був матч 5-го туру Чемпіонату України в Лізі учасників АТО, повідомив президент футбольного клубу, депутат міської ради Тернополя Микола Дерецький.

У своєму дописі в соціальній мережі «Фейсбук» голова ГО «ФК «Тернопіль АТО» повідомив (цитуємо):

«…Рахунок 2:0 не відображає реальної картини матчу, оскільки перевага тернополян у всіх компонентах гри була тотальною. А ще був незарахований арбітром гол у ворота господарів, не призначені туди ж два явні пенальті і безліч гострих моментів біля воріт «Спартака». Але це - вже історія. Після 5-ти турів у нас 5 перемог із різницею 13:2! Ми - одноособові лідери дивізіону «Захід».

Зауважимо, попередню перемогу команда здобула 21 травня. ФК «Тернопіль-АТО» тоді в домашньому поєдинку 4-го туру Чемпіонату України в Лізі учасників АТО переміг із рахунком 2:0 побратимів зі «Звягель-АТО».

До речі, на тренувальній базі «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі сьогодні, 29 травня, відбудеться жеребкування. У такий спосіб визначать суперника для нашої команди в 1/8 Кубка Захисників України. Микола Дерецький перспективи на цю гру описав також доволі емоційно: «…ми після матчу (супернику) накриємо щедру «поляну», але на полі - все буде по-нашому!».

Довідка. Майже 7 років в Україні діє футбольна ліга учасників АТО. Навесні 2019 р. до тернополянина Миколи Дерецького звернулися волонтери із Києва і запропонували організувати таку команду у Тернополі. Так саме він став головою ГО «ФК «Тернопіль АТО» і президентом футбольного клубу.

Фото зі сторінки Микола Дерецький

Вибір читачів за тиждень

Відео