Футболісти з Шляхтинців вийшли на друге місце в чемпіонаті Тернопільщини

pallone-da-calcio

Здобувши четверту перемогу поспіль, спорстсмени зрівнялись за кількістю очок з представниками з Дубівців (в обох по вісімнадцять балів). Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Свою останню вікторію команда, яка виграла першу Лігу чемпіонів Тернопільщини, здобула в напруженому поєдинку з принциповим суперником з Плотичі. Це була перенесена зустріч першого туру, яка відбулась в Шляхтинцях і завершилася мінімальною перемогою господарів 1:0. Від лідерів з Івачева їх відділяє всього три пункти.

Також у неділю, 24 червня, за обопільною згодою було проведено зустріч одинадцятого туру, в якому господарі з Великої Березовиці не залишили жодних шансів колективу з Озерної, перемігши з рахунком4:1. Футболісти з Великої Березовиці після цієї гри з п’ятнадцятьма очками вийшли на п’яте місце в турнірній таблиці. І тим цікавіші будуть останні два тури першого кола чемпіонату, адже цієї неділі зустрічаються Івачів – В.Березовиця та Дубівці – Шляхтинці, а ще через тиждень цікавими будуть поєдинки між командами Плотича – Дубівці, В.Бірки – Івачів. Від цих поєдинків і буде залежати розподіл позицій в боротьбі за призові місця.

Найголовніші баталії цієї неділі відбулися на стадіоні в Великих Гаях, де пройшли фінальні ігри двадцять восьмої районної спартакіади ФСТ «Колос». Тут в поєдинках з міні-футболу сім кращих команд району змагались за Кубок в двох групах, другі місця в яких дістались колективам з Великих Бірок і Домаморичів. Напружена боротьба за третє місце завершилась несподіваною перемогою останніх з рахунком 3:2. Ну а справжньою окрасою став фінал турніру, в якому зустрічалися команди з Великих Гаїв і Товстолуга. Ще на початку першого тайму команда Великих Гаїв втілила свою перевагу у красивий гол, та  неочікувана атака футболістів з Товстолуга перед перервою призвела до того, що захисник зіграв рукою, і рахунок з семиметрового було зрівняно. Другу половину зустрічі обидва колективи провели натхненно, але рахунок не було змінено. Все вирішувалось в лотереї з семиметрової позначки, де себе проявив воротар з Великих Гаїв, який допоміг своїй команді здобути Кубок.

Вибір читачів за тиждень

Відео