Футбольна команда тернопільського університету – володар «Суперкубка Опілля» (фото)

dscn5544

Упродовж двох днів, 5-6 жовтня, у Тернополі проходив турнір з міні-футболу за «Суперкубок Опілля» з нагоди вшанування пам'яті всіх захисників Батьківщини, що боронили та віддали своє життя за Україну.

У змаганнях взяли участь 32 команди з Тернопільщини і навіть з Львівщини, а переможцем змагань став футбольний  колектив Тернопільського національного економічного університету, де зібралися футболісти, як молоді, так і досвідчені.

У півфіналі змагань команда ТНЕУ доволі несподівано перемогла зірковий колектив «Вставай сонце-2» (6:2), у складі якого перебували такі відомі в краї футболісти, як: Ігор Сливка, Вадим Цінчик, Роман Кісіль, Андрій Хархут, а на попередніх етапах кольори «музичного» колективу захищав ще й Руслан Хабаров. До слова, скажемо, що більшість голів переможені пропустили через власні помилки. У другому півфіналі зустрілися команди Тернопільської міської ради та ФК «Збараж». Муніципали відкрили рахунок, але втримати перемогу їм не вдалося. Збаражчани у другому таймі рахунок зрівняли (1:1) і переможця довелося визначати в серії пенальті. Тут влучніше з «точки» пробивали представники муніципалітету, які свої три удари виконали влучно, натомість суперник одного разу виявився не точним (3:2 по пен.).

У матчі за третє місце знову довелося пробивати пенальті, адже основний час матчу завершився внічию – 2:2. Цього разу останній удар гравця команди «Вставай сонце-2» прийшовся у штангу, як наслідок збаражчани перемогли 3:2. У фіналі між командами Тернопільської міської ради та ТНЕУ все вирішив єдиний гол, який забили представники вузу в другому таймі. «Золотий» м’яч на рахунку Дмитра Сиротюка.

По завершенні турніру спонсори та меценати турніру підготували для учасників, переможців та глядачів величезну кількість призів та подарунків. Нагородження проводив голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик та головний організатор і натхненник турніру Андрій Підлужний.

На футбольному майданчику, де відбувалися вирішальні баталії було облаштовано фотозону, де після нагородження переможці мали можливість сфотографуватися із заслуженими нагородами. Учасники змагань подякували організаторам та усім хто долучився до проведення «Суперкубка Опілля» та пообіцяли неодмінно взяти участь у подібному турнірі вже зимою, адже, як зауважив Андрій Підлужний, дані змагання відбуватимуться чотири рази на рік, у кожну пору року, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео