Футбольна команда з Бережан перемогла Зборівський «Колос»

35552084_2062755340632924_2051811731063177216_n

Програвши три поспіль поєдинки, підопічні Михайла Забитівського не зуміли нічого зробити на власному полі і з принциповим суперником – ФК «Бережани», якому поступилися 24 червня у 9-му турі вищої обласної ліги – 2:4. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Кадрові проблеми вже який матч переслідують зборівську команду. Не маючи довгої лавки запасних та маючи велику кількість футболістів у лазареті, команда зі Зборова ніяк не може знайти свою гру. Вже на старті матчу у ворота «Колоса» було призначено пенальті. Ростислав Чиряк та Віталій Бодак обігралися, а голкіпер зборівської команди Юрій Сурмай вийшов на перехоплення і не потрапив руками по м’ячу. Суперник упав і арбітр призначив пенальті. Удар з «точки» реалізував капітан ФК «Бережани» Денис Мострянський (0:1). Однак ще до перерви господарі знайшли в собі сили не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Після флангового прострілу, Святослав Дзядикевич намагався переправити м’яча у ворота п’ятою. Голкіпер Андрій Гарас з першим ударом справився, однак на добиванні першим був Андрій Блакита, котрий метрів з п’яти направив м’яча під поперечину (1:1). Окрилені успіхом господарі поля пішли вперед і таки зуміли ще раз відзначитися. Володимир Грабчак протягнув м’яча майже до кутового прапорця і побачив відкритого на 16-ти метрах Володимира Турчака. Нападник «Колоса» обіграв одного оборонця і зробивши кілька кроків уперед точно пробив у дальній від голкіпера кут воріт (2:1).

На другий тайм зборівчан вже не вистачило. Після кутового невдало на передній стійці зіграв Андрій Сухецький, не підстрахував партнера по команді голкіпер Юрій Сурмай і молодий бережанець Назар Легета зрівняв рахунок (2:2). За кілька хвилин бережанці вийшли вперед. Штатний виконавець штрафний ударів Тарас Стирчак перекинув стінку складену з гравців зборівської команди і вивів ФК «Бережани» вперед (2:3). А крапку в матчі поставив Віталій Бодак, який реалізував контратаку, після того, як господарі намагалися створити штучне положення поза грою (2:4).

Після цієї поразки «Колос», який все перше коло знаходився на другому місці, з 13-ма очками опустився на 5-ту позицію, а бережанці маючи на очко більше, ділять 2-4 місця турнірної таблиці.

Вибір читачів за тиждень

Відео