Орест Сарматський

Гімн США пролунав у селі під Тернополем (фоторепортаж)

Оригінальне культурно-спортивне свято – «День Америки у громаді», яке розпочалося Державними гімнами України та США, провели напередодні у Байковецькій ОТГ.

ORL_0014 (Copy)
ORL_0014 (Copy)

- На території нашої громади діють два великих підприємства, одне із японськими інвестиціями, інше, що відзначає своє 10-річчя, має прямий стосунок до США. Головна мета такого свята громади - показати не тільки зразки культури, побуту Америки, але й спонукати людей працювати на совість там, де вони живуть, розбудовувати ту «Америку» тут, в Україні, у своїх селах, а не їхати на заробітки за кордон. І щоб так було, намагаємось все для цього робити. Скажу, що бюджет нашої громади за останні роки зріс у 10 разів. Ми – одні із небагатьох в Україні громад, де надходження перевищують розрахункові. Тому й будуємо у наших селах дороги, відкриваємо нові ФАПи, школи, маємо ЦНАП, центр соціальних служб, навіть - свою обсерваторію, - розповів голова Байковецької ОТГ Анатолій Кулик.

ORL_0033 (Copy)
ORL_0033 (Copy)

«День Америки в громаді», який відбувся на території місцевого кінноспортивного клубу, став справжнім спортивним, культурним відпочинок для жителів сіл, що входять у Байковецьку ОТГ та багатьох гостей.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«241710,241711»]

Уся програма, яка звершилася великою кантрі-вечіркою, носила американський колорит та відбувалася під гаслом «Будуймо Америку в Україні». Це і турнір здоров’я, і міні-турніри з подолання перешкод, і дитячі розважальні локації у ковбойському стилі, і фотозони із вігвамами та індійцями, і катання на конях для дітей та дорослих.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«241712,241713,241714»]

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео