Гітарист гурту «Скай» Олександр «Папа» повернувся у Тернопіль

Скай
Олександра «Папу» запросили у Тернопіль аби вибрати переможня музичного конкурсу «Кoza Music Butlle». Фінал конкурсу «Кoza Music Butlle» провели вчора, 4 червня. Переможцем став колектив «Machu Picchu» зі Львова. У складі журі був і гітарист гурту «Скай»,  Олександр «Папа». Олександре, який гурт сьогодні Вам сподобався найбільше?
  • Питання смаку – це особисте. Потрібно дивитись на інші речі, чи вміють грати, наскільки актуальний матеріал. Мені особисто сподобався гурт «Machu Picchu». Ця музика просто ближче до мене.
Чи вважаєте Ви перспективними місцеві молоді гурти?
  • Насправді, будь-який гурт – перспективний, адже кожен із них може запропонувати свою музику для людей, які полюбляють такий жанр. Я вважаю нормальним, якщо зі 100 гуртів, пробивається 5.
Розкажіть трішки, про свій тернистий шлях, як Вашому гурту вдалось досягти успіху?
  • В нашому становленні дуже велику роль відіграв Тернопільський «Рок клуб». Адже в кожного музиканта є період, коли він має уже напрацьований матеріал і йому потрібно десь себе показати. І якщо цього місця немає, то людина потухне. І ось тут нам у пригоді став «Рок клуб», ми мали де виступати, рости до більших площадок. Наскільки мені відомо, «Рок клуб» уже не працює. Але йому знайшли альтернативу, наразі – арт-бар «Коза», де проводяться різні акції та музичні конкурси. І це дуже добре, адже людина молода і їй потрібно десь видати цей матеріал.
Чи виступатимете на сцені фестивалю «Файне місто»?
  • Будемо планувати, це хороший фестиваль, я так зрозумів, що він піднімається із кожним роком все більше і більше.
Які у Вас плани на майбутнє?
  • Ми зараз в процесі нового альбому, пісні пишуться. Останніх пів року ми випускаємо синглами, вже більша частина пісень, що увійдуть до альбому мають свої відеороботи. Чекайте!.
Про що альбом?
  • Про життя, звичайно.
Коли плануєте із гуртом завітати з концертом у Тернопіль?
  • Планів конкретних, як таких немає. Але хотілося б найближчим часом заїхати. Все ж таки рідне місто.
[embed]https://youtu.be/_pua-BcS428[/embed] Даяна КОСТЕНЧУК Фото автора Відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео