Дарія Шевченко

«Головна мета - щоб люди не виїжджали за кордон»: кандидатка у депутати Віра Хавтур розповіла про свої пріоритети у політиці

D9D6EE2A-A751-49BD-81F0-9E01C419EB92

Віра Хавтур - кандидатка у депутати від партії «За майбутнє». Тернополянка обрала такий шлях, бо прагне змінити рідне місто та країну. Закінчила школу та університет у Тернополі, та згодом разом із сім'єю деякий час жила в Італії. 

Після трьох років життя за кордоном тернополянка Віра Хавтур зрозуміла, що хоче змінювати рідне місто і країну на краще.

Вона поділилась, що йти в політику її мотивувало побачене в Італії. Адже велика кількість українців виїжджають за кордон у пошуках кращої заробітної плати, але їм важко там реалізуватись. Тому одним із пріоритетів своєї роботи у ролі депутатки бачить збільшення робочих місць саме у Тернополі.

Зараз жінка працює старшим лаборантом у ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського. Планує стати викладачкою, тож навчається на аспірантурі. Сім'я Віри відкрила на території Тернопільської обласної дитячої лікарні капличку святого Пантелеймона. І ось уже протягом 20 років пацієнти медзакладу приходять туди з молитвами за здоров'я своїх дітей. Сама жінка вже три роки займається благодійністю.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео