Віра Олександрович

Головпошта у Тернополі працює на тій же вулиці, але в іншому будинку (фото)

Тепер

Центральне відділення зв’язку (далі – ВПЗ) Тернополя переїхало у власне приміщення. Про це «Терену» повідомили у пресслужбі АТ «Укрпошта» сьогодні, 4 листопада.

Там пояснили: ВПЗ змінило локацію, переїхавши із орендованого раніше в «Укртелекому» приміщення, що на вул. В. Чорновола, 4, у сучасне і повністю пристосоване для надання поштових і фінансових послуг. Тож тернополянам варто знати: тепер ВПЗ Тернополя 46001 функціонуватиме за адресою: вул. В. Чорновола, 1.

 «Укрпошта» продовжує роботу із трансформації відділень, щоби ВПЗ національного оператора відповідали сучасним вимогам до них і належним стандартам обслуговування, зауважує присутній на відкритті генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський. Відтепер клієнти центрального відділення зв’язку Тернополя матимуть змогу обслуговуватися зі всіма зручностями і комфортом. Натомість кошти, зекономлені на оренді приміщення, Тернопільська дирекція «Укрпошти» спрямує на облаштування інших відділень зв’язку.

Він запевнив, що в інноваційному відділенні надання поштових і фінансових послуг стане доступнішим і комфортнішим. Тим паче, колектив відділення вже готовий до роботи за новими стандартами.

На «Укрпошті» зауважили: у приміщенні ВПЗ провели ремонт, воно оснащене новими меблями і сучасною технікою, що дозволяє значно скоротити час обслуговування клієнтів. У ВПЗ працюють 7 операційних вікон.

До речі, тернополяни звикли, що приміщення Головпошти у нашому місті розташоване поруч із фонтаном «Кульбаба». Тож у соціальних мережах уже припускають, що на попередньому місці, можливо, буде ще одна крамниця чи щось інше. Втім, вирішувати керівництву «Укртелекому».

Фото надані пресслужбою АТ «Укрпошта»

Вибір читачів за тиждень

Відео