Ростислав Фук

Громада поблизу Тернополя отримала двох поліцейських офіцерів (відео)

Вони обслуговуватимуть 12 населених пунктів, в яких проживає майже 12 тисяч осіб

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» запрацював на території Білецької громади Тернопільського району. До виконання службових обов'язків приступили двоє поліцейських офіцерів, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

«Правоохоронці пройшли конкурсний відбір та навчання за міжнародними стандартами і готові дбати про безпеку мешканців своєї громади», - розповів начальник сектору по взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Дмитро Адамович.

На території Білецької громади працюватимуть поліцейські офіцери – Юрій Яржемський та Віталій Шегера. Вони обслуговуватимуть 12 населених пунктів, в яких проживає майже 12 тисяч осіб.

Основні завдання поліцейських офіцерів громади: забезпечення правопорядку, стеження за дотриманням правил дорожнього руху, запобігання правопорушенням та злочинам, а також надання якісних поліцейських послуг населенню.

Офіцери громади нестимуть службу на поліцейській станції, яка оснащена всім необхідним для роботи. Для ефективного обслуговування населених пунктів шерифи отримали службовий автомобіль Hyundai Tucson. Усе це стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та громади.

Як зазначає Білецький сільський голова Дмитро Малик, громада зацікавлена у таких безпекових ініціативах та робить усе можливе для їх реалізації.

Білецька громада стала третьою громадою в області, де реалізовано проєкт «Поліцейський офіцер громади». На даний час ще 10 громад виявили бажання мати на своїй території поліцейських офіцерів. Конкурсний відбір триває.

Читайте також: На Тернопільщині розпочався відбір громад для участі в проєкті «Поліцейський офіцер громади»

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео