Олеся Поліщук

На Тернопільщині генеральний продюсер двох телеканалів зайнявся фудблогерством (фотофакт)

130548170_3693804484007209_8510743082712518699_n

Генеральний продюсер двох місцевих телеканалів Тарас Савчук зайнявся фудблогерством.

Про це чоловік написав у своєму профілі на фейсбуці.

- Рішив, що буду foodблогером. Але ше не знаю де. Оселедець норвезький з українським картопляним пюре з підсмаженою цибулькою! Я це люблю, - написав він у своєму першому пості. (орфографію та пунктуацію автора збережено, - ред.)

Фішка нашого земляка в тому, що він публікує фото простої щоденної їжі та не заморочується над рецептами і приготуванням страв.

162844419_3975200919200896_4870424456290708457_n
162844419_3975200919200896_4870424456290708457_n

За його словами, їжа має бути проста.

- Їжа то фізична потреба організму, як молитва для душі, - пише Тарас Савчук. - Оті всі кулінарні викрутаси - то понти. Справжня бринза на гріночці ще гарячій з доброго хліба - смачно і корисно!

166094085_3993074607413527_8974325232540652767_n
166094085_3993074607413527_8974325232540652767_n

Не цурається новоспечений куховар і тих страв, які не встигли з’їсти за один день.

- Вчорашня картопелька шматочками зі смаженою ковбасою і яйцем.

165594328_3991508374236817_2376735336180813516_n
165594328_3991508374236817_2376735336180813516_n

А у вихідний він потішив своїх шанувальників, які активно лайкають та коментують його пости, добре знайомим десертом.

- Ніц собі не жєлуй, бо неділя! А в холодильнику знайдеться «Бите скло». Желейний торт «Бите скло» з крекером чудово смакує до чаю, також ви можете приготувати його в круглій формі та подати як святковий торт, - радить чоловік.

166395641_3994197190634602_246252052825713276_n
166395641_3994197190634602_246252052825713276_n

Його підписники жартують, що з такими темпами він скоро складе серйозну конкуренцію відомому фудблогеру й шеф-кухарю Євгенові Клопотенку. На разі ж Тарас Савчук веде дружні кулінарні батли з відомими тернополянами, які значно раніше почали дивувати фейсбучну спільноту своїми кулінарними вміннями.

- Щирість і улюблене блогерство не залишить нікого байдужим! Надихати це так добре. Вірте в себе!, - резюмує Тарас Савчук і продовжує свою справу.

163395057_3975583539162634_2086874037227761287_n
163395057_3975583539162634_2086874037227761287_n

163308912_3975583559162632_4149613008532810211_n
163308912_3975583559162632_4149613008532810211_n

166404836_3994210353966619_7582219666157811696_n
166404836_3994210353966619_7582219666157811696_n

Фото з дописів Тараса Савчука

Вибір читачів за тиждень

Відео