На Тернопільщині генеральний продюсер двох телеканалів зайнявся фудблогерством (фотофакт)
Генеральний продюсер двох місцевих телеканалів Тарас Савчук зайнявся фудблогерством.
Про це чоловік написав у своєму профілі на фейсбуці.
- Рішив, що буду foodблогером. Але ше не знаю де. Оселедець норвезький з українським картопляним пюре з підсмаженою цибулькою! Я це люблю, - написав він у своєму першому пості. (орфографію та пунктуацію автора збережено, - ред.)
Фішка нашого земляка в тому, що він публікує фото простої щоденної їжі та не заморочується над рецептами і приготуванням страв.
За його словами, їжа має бути проста.
- Їжа то фізична потреба організму, як молитва для душі, - пише Тарас Савчук. - Оті всі кулінарні викрутаси - то понти. Справжня бринза на гріночці ще гарячій з доброго хліба - смачно і корисно!
Не цурається новоспечений куховар і тих страв, які не встигли з’їсти за один день.
- Вчорашня картопелька шматочками зі смаженою ковбасою і яйцем.
А у вихідний він потішив своїх шанувальників, які активно лайкають та коментують його пости, добре знайомим десертом.
- Ніц собі не жєлуй, бо неділя! А в холодильнику знайдеться «Бите скло». Желейний торт «Бите скло» з крекером чудово смакує до чаю, також ви можете приготувати його в круглій формі та подати як святковий торт, - радить чоловік.
Його підписники жартують, що з такими темпами він скоро складе серйозну конкуренцію відомому фудблогеру й шеф-кухарю Євгенові Клопотенку. На разі ж Тарас Савчук веде дружні кулінарні батли з відомими тернополянами, які значно раніше почали дивувати фейсбучну спільноту своїми кулінарними вміннями.
- Щирість і улюблене блогерство не залишить нікого байдужим! Надихати це так добре. Вірте в себе!, - резюмує Тарас Савчук і продовжує свою справу.
Фото з дописів Тараса Савчука