Хмарні сервіси: закономірний етап розвитку бізнесу

На правах реклами

Потенційні клієнти стають все більш вимогливими. Якщо їм здається, що певний етап отримання послуг чи покупки товарів незручний, одразу ж йдуть до конкурентів. Тому власники бізнесу мають бути зацікавленими, щоб надавати послуги максимально зручно. Для цього потрібно йти в ногу з часом, та навіть бути на крок попереду.

Один з важливих етапів розвитку – перехід до хмарних сервісів. Спеціалісти SoftwareOne Україна розкажуть про всі переваги такого кроку.

Хмари для бізнесу

Активні користувачі гаджетів та інтернету користуються хмарними послугами, навіть не підозрюючи того. Наприклад, електронна пошта, сервіси зберігання фото чи документів працюють саме так. Раніше лише великі корпорації могли запропонувати такі умови. Зараз можливостями хмар користується навіть дрібний бізнес. В першу чергу, це вигідно за причини:

  • компаніям непотрібно купувати комп’ютерне обладнання та оновлювати його;
  • ремонт обладнання, використання додаткових джерел живлення також не потрібне;
  • відпадає необхідність в утриманні певних спеціалістів, оплати їх навчання;
  • можна орендувати менші приміщення.

Тобто економія досить суттєва. Всі необхідні послуги та інструменти надає провайдер послуг. В штаті може бути тільки один IT-спеціаліст, який буде слідкувати за роботою обладнанням та виправляти помилки.

Допомога штучного інтелекту

Хмарні послуги нерозривно пов’язані з використанням штучного інтелекту. Це комп’ютерний мозок, який одразу реагує на запити клієнтів. Набагато імовірніше, що людина замовить товари та послуги, якщо компанія одразу відреагує на звернення.

Штучний інтелект не тільки автоматично опрацьовує замовлення, але й надає базові консультації. Наприклад, про характеристики товару чи наявність його на складі. Сучасні можливості штучного інтелекту дуже широкі: часто користувач навіть не підозрює, що веде діалог з комп’ютером.

Застосувавши сучасні інструменти для ведення бізнесу (хмари, штучний інтелект), його власник тільки виграє. Адже прискорюється швидкість обслуговування, економляться кошти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео