Тамара Коблик

Тернопільський художник пожертвував гроші з продажу картин на безпілотник артилеристів

Гроші збирали під час артрозпродажу, де продали понад 30 картин

Тернопільський художник Рустам Давлетов провів виставку-аукціон картин від «Арт-студія Д.Р» Тернопіль". Зібрані кошти перерахував на придбання безпілотника для тернопільської 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. 

Дякую тернополянам і гостям міста за підтримку акції! Ми провели захід біля пам'ятника Іванові Франку. Продали понад 30 картин! Я представив також виставку авторських килимів. Щира вдячність за організацію моїй колезі Людмилі Синяковій, а Галині Ордехі - за смаколики для учасників свята, Марії Юрчик - за солодощі з шоколаду. Особливою атмосферою наповнив свято скрипаль Володимир із гурту mens.trio, - поділився Рустам Давлетов.

За словами художника, він старається завжди долучатися до соціальних проєктів, проводити майстер-класи для дітей із родин переселенців.

Кожна добра справа - важлива! Цього разу кошти від продажу картин спрямували на безпілотний комплекс для 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола. Підтримуємо наших військових! Будемо й надалі допомагати, плануємо чергові артрозпродажі, - зазначає митець. 

Читайте також: Купив каву - допоміг військовим: у Тернополі продовжують збір коштів на безпілотник.

Детальніше про проєкт - bfpokrova.org/44brigada

Зробити внесок онлайн - bit.ly/fainiy-bezpilotnik

Картка Приватбанку  - 5169 3305 3013 8020

Призначення платежів: Безпілотник для 44 бригади.

Фото зі сторінки Файний безпілотник для 44-ї бригади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео