Юля Вітюк

Робота на окрузі: Іван Чайківський оглянув об‘єкти на Бережанщині, що фінансуватимуться за кошти соцеконому (відео)

IMG_5500

Народний депутат України Іван Чайківський з робочим візитом відвідав Бережанщину. Зокрема перевірив хід будівництва приймально-діагностичного відділення Бережанської центральної лікарні.

- Я сьогодні тут втретє з нашою командою, з депутатами обласної ради, головою громади. Роботи були продовженні, але я вкрай не задоволений темпами, адже ми чітко домовилися з підрядником, який взяв на себе зобов’язання, що роботи вони будуть активно продовжувати, а з нашої сторони лишається шукати кошти. Кошти на роботу і завершення даного проєкту є, але наше головне завдання разом з головою міста, головним лікарем, з депутатським корпусом зробити все, щоб поставити цей об’єкт на контроль ще більший,— наголошує  ван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Будують об’єкт за кошти фонду соціально-економічного розвитку, при співфінансуванні Тернопільської обласної ради та Бережанської громади.

- В нас розпочато будівництво, важливе будівництво, адже йде мова про здоров’я громадян нашої і сусідніх двох громад, тому зі своєї сторони ми навіть ініціювали, щоб виділити з нашого бюджету мільйон гривень, щоб ці роботи продовжилися,— говорить Ростислав Бортник, голова Бережанської громади.

Наталія Онишків, лікарка і депутатка Тернопільської обласної ради переконана, відділення має бути побудоване якісно, щоб пацієнти перебували в безпечних та комфортних умовах. 

- Для нас важливо, щоб кошти були використані правильно і мудро, а роботи проведено якісно. Оскільки це відділення є важливим для жителів громади, ми сподіваємося, що кожна з сторін, яка несе відповідальність за це будівництво, дотримає свого слова і зробить роботу максимально якісно і швидко, - розповідає Наталя Онишків, завідувачка неврологічного відділення лікарні, депутатка Тернопільської обласної ради .

Також в рамках робочого візиту на Бережанщину, відбувся прийом громадян. Частину звернень, з яким прийшли люди вдалося вирішити на місці.

[embed]https://youtu.be/IWy-MVsD2Qk[/embed]

Фото авторки

Відео Павла ЛЯЩИНСЬКОГО

Вибір читачів за тиждень

Відео