Із тернопільського кафе вигнали маму з дитиною із аутизмом

 Хлопчик, як сказали офіціанти, заважав іншим відвідувачам, розповіла мама 

Маму з хлопчиком, у якого розлад аутичного спектра, попросили піти з кафе «Барбареско» у Тернополі. Дитина, як сказали офіціанти, заважала іншим відвідувачам. Про це у фейсбуці написала мама хлопчика Наталія Боднар.

За її словами, вони довго чекали на своє замовлення. Хлопчик трохи був неспокійний через це. А згодом офіціантка попросила їх піти із закладу, бо, мовляв, відвідувачі скаржаться на шум.

Поки ми чекали на піцу, моя дитина плескала в долоньки і вигукувала «ді-ді-ді». Можливо, було голосно, але в залі гучно лунала музика. Виявляється, моя дитина заважає і клієнти скаржаться. Нас попросили піти. Щоб не наражатися на ще більші проблеми, я підійшла до барної стійки розрахуватися за напої, котрі нам принесли, але, виявляється, я ще мала заплатити за піцу, якої не дочекалися, – розповідає Наталія Боднар.

Жінка повідомила адміністратору, що вони виганяють дитину з інвалідністю, взяла сина за руку та пішла з закладу. Пані Наталія каже, це було їхнє улюблене місце. Згодом у коментарях до свого допису вона додала, що адміністрація закладу «заочно перепросила за цей випадок».

Фото стокове

Вибір читачів за тиждень

Відео