Ростислав Фук

«Ключики весни»: у Тернополі презентували книжку для дітей-переселенців

Книжка надрукована для дітей, які тимчасово перебувають на Тернопільщині, а також поширюється серед навчальних закладів та бібліотек Тернопол

Книжку Оксани Ратушняк «Ключики весни» презентували у тернопільській спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ключики весни» - це мультимедійна книга поезії, над якою працювали кілька людей. Ілюстрації створила Ольга Паньків, озвучувала Оксана Навроцька, а музичне аранжування зробив Назар Видиш, який до кожного вірша написав окрему композицію.

Читаючи поезію зі збірки «Ключики весни», намагаюся допомогти маленьким читачам зосередити увагу на красі природи, на її дивовижному впливі на нас. А ще ми говоримо про друзів та рідних, про нетлінні скарби, які маємо у своєму серці. Музична складова таких зустрічей допомагає ще більше витончити наше сприйняття та вміння помічати позитив. Ось в такому творчому тандемі ми працювали із учнями мистецької школи. У їх виконанні звучали класичні композиції відомих авторів, – каже Оксана Ратушняк.

До презентації долучились також учні школи, зокрема на флейті грала Антоніна Мазурова, а на фортепіано класичні твори виконали Ярина Ядловська, Анастасія Малиновська та Єва Ковальчук.

Книжка надрукована для дітей, які тимчасово перебувають на Тернопільщині, а також поширюється серед навчальних закладів та бібліотек Тернополя.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео