Оксана Бучко

Команду «За майбутнє» представляє жінка, яка найбільше своїх зусиль спрямовує на боротьбу з CОVID-19

121094878_174255764307382_913423544226746160_o

Кандидатка у депутати до Тернопільської обласної ради від політичної партії «За майбутнє» Наталія Онишків - завідувачка  неврологічним відділенням Бережанської районної лікарні, а також учасниця громадської організації «Навігатор». Вона як лікарка та як громадська діячка усі своїх зусилля спрямовує на боротьбу з CОVID-19.

Сім фактів про кандидатку публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1.Народилася 5 листопада 1983 року в с. Літятин на Бережанщині. Закінчила Бережанську гімназію ім. Б. Лепкого. Закінчила Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського.

2.З 2009-го року працює невропатологом у Бережанській центральній районній лікарні. Упродовж останнього року - завідувачка  неврологічним відділенням. З 2013 по 2016 рік працювала невропатологом у Підгаєцькій районній лікарні.

3.Належить до громадської організації «Навігатор», де курує медичну галузь, співпрацює з іншими громадськими організаціями.

4.Щиро вболіває не лише за відділення, в якому працює, а й за весь лікувальний заклад. Докладає багато зусиль для розвитку лікарні. Неодноразово домовлялася про надання гуманітарної допомоги районній лікарні зі Швейцарії. Разом з головним лікарем за підтримки міської та районної рад привозила медичне обладнання, білизну, меблі, пральні машинки, устаткування для кухні та іншу допомогу лікарні.

5.Останнім часом найбільше зусиль як в лікарні, так і в громадській організації спрямовує на боротьбу з CОVID-19. Співпрацюючи з Гуманітарним штабом по боротьбі з коронавірусом, була його координатором і сприяла забезпеченню медиків захисними костюмами, масками, антисептиками.

6.Депутатка  Бережанської райради.

7.Мама трьох донечок.

Три завдання кандидатки:

- Бережанська районна лікарня є одним із шести опорних медзакладів області, тому повинна вирізнятися і за рівнем надання медичної допомоги, і за забезпеченням. Як медик,  насамперед  відстоюватиме питання, що стосуються розвитку цього закладу та надання якісних послуг пацієнтам. Окрім того, дбатиме про оновлення матеріально-технічної бази лікарні та належне функціонування усіх ланок медицини.

- Питання культури, освіти та розвитку дітей не лише у містах¸ а й у селах – обов’язковий напрямок, яким займатиметься, адже сільські діти не мають таких можливостей для розвитку, як міські. Потрібно будувати більше спортивних майданчиків, впроваджувати гуртки, спортивні секції та клуби дозвілля, або ж забезпечувати дітей належним доступом до них.

- Питання доріг і розвитку інфраструктури сіл – надзвичайно болюче і потребує негайного вирішення. Також вболіватиме за стимулювання підприємців до створення нових робочих місць задля розвитку сіл і припинення їх занепаду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео