Компанія «Агропродсервіс» утричі збільшила продаж зернових культур

zerno-copy

Завдяки активній роботі комерційної дирекції ПАП «Агропродсервіс», проведенню чемпіонатів по збору кукурудзи, цукрового буряка та інших заходів компанія у нинішньому році суттєво наростила обсяги реалізації зернових культур і збільшила їх  порівняно з минулим роком у три рази.

На сьогодні завершено реалізацію насіння озимих культур, підготовленого до високих посівних кондицій в Настасівському спеціалізованому насіневому заводі, що працює на обладнанні данської фірми «Cimbria». Важливим є те, що тепер про продукцію насіннєвого елітгоспу «Агропродсервіс» знають у всіх регіонах України, тож відповідно попит на нього є в агропідприємствах не тільки західних, але й центральних і північних областей, пише agroprodservice.

Уже до кінця року планується розпочати реалізацію насіння ярих пшениці, ячменю, гороху і сої.

«Паралельно з цим комерційна дирекція відправляє у порти Одеси та Чорноморська велику партію кукурудзи і  пшениці за чотирма укладеними ще на весні експортними контрактами. Правда, робота ускладнюється гострою нестачею залізничних вагонів. Але за будь-яких обставин до кінці 2016-го року ці поставки компанія виконає на сто відсотків», - резюмує комерційний директор Тарас Баран.

Вибір читачів за тиждень

Відео