Дарія Шевченко

Козівська громада вчергове передала автомобілі захисникам на передові позиції (фото)

Вкотре переконуюся - сила українців у вмінні об’єднатися для спільної великої мети, - Сергій Добалюк, голова Козівської громади

Днями на передові позиції військовослужбовцям жителі Козівської громади відправили автомобілі. Крім транспортних засобів, захисники отримали й інші необхідні речі, продукти харчування та автономну зарядну станцію. Голова Козівської громади Сергій Добалюк подякував мешканцям за згуртованість та допомогу тим, хто захищає Україну.

Відправили автомобілі для виконання бойових завдань військовим з нашої громади. Звісно, завантажили їх усім необхідним згідно потреб хлопців. Цього разу вдалося сформувати потужні комплекти гуманітарної допомоги, в тому числі придбали автономну зарядну станцію. Все - завдяки спільним зусиллям мешканців громади, злагодженій співпраці і великому бажанню пришвидшити перемогу, - написав Сергій Добалюк. Щиро дякую усім людям доброї волі, які долучилися до організації цієї поїздки: аграріям Юрію Пудлику, Олександру Пеляку, Зеновію Кошелі, Роману Кіндзерському, Олександру Медведенку, підприємцям Віталію Лаврику, Віктору Панасу, Роману Іваськову, Віталію Набережному, Ігорю Михайлюку, Віталію Дубовому, Михайлу Трояну. Також хочу подякувати колективам Козівської лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги, колективу Козівської селищної ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту за фінансову участь в формуванні вантажу. Дякую отцю Володимиру за освячення автомобілів та благословення на добру дорогу для наших волонтерів. Вкотре переконуюся - сила українців у вмінні об’єднатися для спільної великої мети.

Фото Сергія Добалюка

Вибір читачів за тиждень

Відео