Кременецькі лижники гідно представили Тернопільщину на Чемпіонаті України (фоторепортаж)

11
Кременецькі юні лижники гідно представили Тернопільщину на Чемпіонаті України. Змагання відбулися днями на комплексі лижних трамплінів у Кременці. І юнаки, і дівчата віком від 9 до 15 років здобули низку призових місць. Кременчани чудово показали себе як у стрибках з трамплінів, так і у лижному двоєборстві.
- У стрибках на лижах з трампліна з трампліна К-40 м. серед юнаків 2006-2007 р. н. 1 місце виборов Дворецький Владислав, 2 місце у Шовкопляса Олександра, 3 місце у Чернуха Назара.
Серед дівчат цієї ж вікової групи 3 місце зайняла Ільчук Дарина.
Юнаки та дівчата 2008-2009 р. н. також стрибали з трампліна К-40. Серед юнаків 1 місце здобув Дворецький Владислав, 3 місце Вілівчук Сергій. Серед дівчат чемпіонкою стала Козлова Каріна.
У віковій групі 2010 р. н. і молодші на трампліні К-30 м. серед юнаків весь п'єдестал зайняли учні нашої школи, а саме: 1 місце Євдокімов Станіслав, 2 місце Струмінський Олександр, 3 місце Кисорець Тарас. Серед дівчат 2 місце розділили Щерба Анастасія та Цибульська Олена!
У змаганнях з лижного двоборства юнаки 2006-2007 р. н. стрибали з трампліна К-40 м. та бігли гонку на лижоролерах 4 км. І знову весь п'єдестал зайняли учні нашої школи. Чемпіоном став Шовкопляс Олександр, 2 місце зайняв Чернух Назар, 3 місце Дворецький Владислав.
Юнаки і дівчата 2008-2009 р. н. також стрибали з трампліна К-40 м. і бігли гонку на лижоролерах 3 км. Серед юнаків 1 місце у Пилипчука Дениса, а Рудак Данило зайняв 3 місце. Серед дівчат чергову перемогу здобула Козлова Каріна.
Юнаки і дівчата 2010 р. н. і молодші стрибали з трампліна К-30 м. та бігли гонку на лижоролерах, юнаки 2 км.,а дівчата 1 км. Серед юнаків 1 місце зайняв Струмінський Олександр, 2 місце Євдокімов Станіслав. Серед дівчат 2 місце у Цибульської Олени, 3 місце у Щирби Анастасії, - повідомляють у Тернопільській обласній ДЮСШ із зимових видів спорту
Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео