Легкоатлети з Тернопільщини відкрили сезон вдалим виступом у Кропивницькому

2

Літній легкоатлетичний сезон відкрився в Кропивницькому командним чемпіонатом України серед юнаків 2002 р.н. і молодших, в якому взяли участь і атлети Тернопільщини.

На висоті у змаганнях були метальники. Ігор Висоцький (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Панасюк Іван, Головацький Микола) в штовханні ядра виборов друге місце (15.32 м), а в метанні диску став п’ятим (40.35 м).

Валентині Павлів (Бучацька ДЮСШ, тренери Чуба Іван, Головацький Микола) в штовханні ядра зовсім мало вистачило до призового місця - з результатом 13.32 м наша легкоатлетка стала четвертою, а в метанні спису Степан Петришин (ОДЮСШ, тренери Галина Шмуляєва, Леонід Дахновський), показавши результат 41.93 м, зайняв сьоме місце.

Також сьомі місця вибороли: в бігу на 100 м - Максим Клименко (ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Олена Клименко, Олег Данилюк) з часом 11,82 сек, та в бігу на 2000 м з перешкодами (6,38,01 сек) – Дмитро Сулило (ОДЮСШ, тренери Дуда Богдан, Дуда Оксана).

1
1

Два шості місця посіли вихованці тренерів Наталії Гавронської, Олега Данилюка та Олени Клименко (ОДЮСШ з літніх видів спорту): Максим Пупко у потрійному стрибку (13,22 м) та разом із Ігорем Танасійчуком, Віталієм Пошвою та Максимом Клименком - в естафетному бігу 100х200х300х400 м (2.05,71сек), додають у Тернопільській ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео