М’ясо на Тернопільщині подорожчало на третину
Як уже повідомляв ТЕРЕН від початку року ціни на продукти зросли майже на 14 відсотків. Проте найбільше подорожчало сало, м’ясо та фрукти.
Відповідно до даних Управління статистики в Тернопільській області на 160%, тобто в 1,6 раза подорожчало сало. Тоді як вартість м’яса та фруктів зросла на третину, крупи – в середньому на 15%, а от кисломолочні продукти – на 11-12%.
Найменше змінилися в ціні яйця, риба та олія. Їхня ціна зросла в сереньому на 2-5%.
Водночас на 9,2% знизилися в ціні продукти переробки зернових, на 2,5% – цукор, - йдеться у повідомленні Управління статистики.
Фото з відкритих джерел