Ростислав Фук

Плавають автомобілі: під час дощу вже вкотре затопило Тернопіль (фото, відео)

Навіть незначна злива встигла перетворити вулиці міста на ріки

Через проблеми зі стічною системою Тернопіль вже не вперше затоплює під час дощів. Навіть незначна злива 2 липня встигла перетворити вулиці міста на ріки. Машини ледь не плавали, а пішоходи не могли перейти дорогу у Центрі, на вул. Збаразькій, Миру, в районі Центрального ринку, на вулицях Галицькій, Коновальця та Злуки.  Рятувальники та комунальні служби працюють над усуненням наслідків негоди.

Відео потопів тернополяни публікують у соцмережах. Люди жартують, що пора купувати човни та катери. 

На щастя через зливу і сильний вітер ніхто з людей не постраждав, повідомив міський голова Сергій Надал. Станом на 18 годину відомо про п’ять повалених дерев. На вулиці Замкова дерево впало на лінію електропередач та легковий автомобіль. Також на вулиці Живова дерево, яке впало пошкодило авто.
Зверніть увагу, на автодорозі Р-43 між с. Чернихівці та м. Збараж негода повалила дерева на проїжджу частину. Якщо ви бачите пошкоджені лінії електропередач, не підходьте близько! Викликайте рятувальників, - наголошує міський голова.
Нагадаємо, Тернопіль під час дощів затоплює вже не перший рік. І навіть відновлений дощовий колектор у парку Шевченка наразі ситуації не рятує.

 

 

 

Фото Терену, відео Терену та Юлії Мамчак 

Вибір читачів за тиждень

Відео