Оксана Мацьопа

У Тернополі нетверезий водій, позбавлений права керування транспортом, вчинив ДТП

Поліцейські склали на фігуранта адміністративні протоколи за керування автомобілем у стані сп’яніння та вчинення ДТП, а також розпочали кримінальне провадження за фактом невиконання судового рішення

У Тернополі на вулиці Будного біля пішохідного п’яний водій врізався в авто. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За даними правоохоронців, нетверезий водій не мав права керувати транспортними засобами. У січні 2024 року суд позбавив водія права керувати транспортними засобами терміном на 1 рік за керування транспортними засобами особою у стані алкогольного сп’яніння. Проте чоловік проігнорував дану заборону.

«Водій автомобіля Ford C-Max допустив зіткнення з транспортним засобом, який зупинився перед пішохідним переходом. Поліцейські помітили у водія Ford C-Max ознаки сп’яніння та запропонували пройти освідування, однак він відмовився. Крім того, у нього були відсутні документи на право керування автомобілем», - зазначили у поліції Тернопільської області.

Поліцейські склали на фігуранта адміністративні протоколи за керування автомобілем у стані сп’яніння та вчинення ДТП, а також розпочали кримінальне провадження за фактом невиконання судового рішення.

Триває досудове розслідування.

Фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео