Божена Волинець

Миті кохання - у Тернополі рятувальник освідчився своїй обраниці (фото)

Весілля молодята планують відгуляти після перемоги.

Попри трагічні події, тернополяни знаходять місце коханню. Капітан служби цивільного захисту Юрій Керничний, заступник начальника аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Тернопільській області зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Наталії Гульді. Вона - студентка 6 курсу Тернопільського Національного медичного університету.

Все це було заплановано раніше, – ділиться рятувальник, – проклята війна зруйнувала всі плани… Але ми продовжуємо жити. У такий складний для України час хочеться створити молоду сім’ю. Сподіваюсь на ствердну відповідь.

Освідчення відбувалось перед станцією швидкої медичної допомоги, де зараз працює наречена Юрія. У присутності колег та співробітників Наталії, під спалахи проблискових маячків рятувального автомобіля він вручив коханій букет троянд і вона сказала «Так!».

Своєю зворушливою промовою рятувальник розчулив серце не тільки дівчини, а й усіх, хто спостерігав за новоспеченими нареченими, - йдеться у повідомленні

Фото: ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео