Мобільний додаток «Чортків Smart»: фотогалерея, новини і туристичні маршрути (відео)

61248103_1100511343492148_3155719433960292352_n

«Чортків Smart» – перший міський інформаційно-довідниковий ресурс Чорткова з великим переліком корисних функцій для мешканців та гостей міста. Додаток працює на операційних системах Android та IOS, тож доступний для завантаження на GooglePlay та AppStore. «Чортків Smart» – це результат спільної роботи Чортківської міської ради та компанії-розробника ТзОВ «Комкор-Сервіс».

Задум додатку полягає у тому, щоб створити інформаційний продукт, який би дозволив покращити комунікацію між міською радою, комунальними підприємствами та мешканцями. І водночас – отримати інструмент промоції Чорткова, що дозволить зробити місто цікавішим та впізнаванішим для туристів, запевняють у Чортківській міськраді.

Головне завдання «Чортків Smart» – швидке оповіщення чортків'ян щодо аварійно-ремонтних робіт (відключення водо- чи електропостачання), анонсів, оголошень різноманітних подій тощо. Окрім того всі, хто завантажать додаток, матимуть змогу:

- дізнатись найсвіжіші новини Чортківської міської ради;

- ознайомитись із загальною інформацією про місто (історія, сьогодення міста, сакральні споруди, музеї, культурно-масові та спортивні заходи);

- оглянути онлайн-карту Чорткова;

- переглянути фотогалерею міста;

- ознайомитись з інформацією про готелі, заклади харчування, служби таксі у Чорткові, а також про туристичні маршрути;

- дізнатись про транспортне сполучення із Чортковом та чимало іншого.

Додаток містить довідник, у якому зібрано номери телефонів найважливіших служб та інстанцій, з можливістю телефонувати до цих установ зі свого смартфону через натискання того чи іншого номера, який переводить користувача у режим активного телефонного дзвінка.

Ще одна важлива функція для покращення комунікації між Чортківською міською радою та мешканцями міста – за допомогою «Чортків Smart» жителі міста, які зареєструються у системі додатку, зможуть надсилати свої повідомлення на адресу міської ради через розділ «Зв'язок» – «Повідомити про проблему», вказавши ім’я та прізвище, e-mail, номер телефону та адресу проживання.

Посилання для завантаження – Android та IOS.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео