Молодь у Хоросткові вже геть знахабніла (фотофакт)

основне

Молоді люди у центрі містечка Хоростків, що на Тернопільщині, вже геть знахабніли. Після вечірніх гулянь залишили гори сміття.

Дану поведінку молодь містечка проявляє вже не вперше. Молоді хлопці та дівчата розважаються у центрі населеного пункту. У головному сквері вони розпивають різні напої та поїдають ласощі, а обгортки та банки розкидають біля лавочок і аж ніяк не у смітники, яких є вдосталь у місті. Та цього разу молоді люди понівечили насаджені у клумбах квіти та розкидали їх, імовірно, заїжджаючи автівками та мотоциклами на площу.

Допис із підтвердженням такої нахабності розмістив житель Хоросткова у групі «Молодіжна рада Хоростківської ОТГ».

22
22

33
33

44
44

55
55

Жителі Хоросткова під дописом скаржаться на таку нахабність.

- Давно кажу, що треба відеоспостереження у всіх населених пунктах! Знайти і прогнати містом це бидло, відшкодувати збитки в 50-кратному розмірі, а тоді ще 15 суток аби вулиці прибирали! Може б так навчилися цінувати чужий труд і кошти! – пише Maria Ratti.

- Так, правда там щовечора зібрання і лиш пройтися поряд то слухати соромно, що це наша молодь і «наші» діти, от що саме цікаво... Відсутність батьківського виховання і вседозволеність породжує ось такий сум... лиш не думайте батьки, що це і вас мине ... вдома таке дитя ще з часом і не таке вам втворить ... успіху вам і терпіння в пожинанні плодів своєї «любові»!!! – написала Галина Трач.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео