Віра Олександрович

На карантин у Тернополі відправили навіть кота на кличку Грім (фото) 

Основне

«Наш рудий друг і, за сумісництвом, кототерапевт на ім‘я Грім передає всім великий привіт і закликає всіх залишатися вдома!» таке повідомлення з’явилося сьогодні, 1 квітня, на сторінці Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації у соціальній мережі «Фейсбук».

Виявилося, улюбленець усіх вихованців цього закладу тепер також дотримується суворих вимог карантину, встановлених у Тернополі.

1
1

У повідомленні, зокрема, йдеться (цитуємо): «…Наразі Грім затишно влаштувався у домівці нашої асистентки соціального вихователя Христини Хлібович. У період карантину він радуватиме своїми котячими витівками її сім’ю, але згодом повернеться у рідні для нього стіни Центру…».

2
2

З’ясувалося, що рудого кота знають майже всі відвідувачі Центру. Більшість із них звикла до Грома і любить, коли він бавиться або спить у них на колінах. У тимчасовому помешканні хвостатому сподобалося. Пухнастиком опікуються діти Христини Хлібович. Але Грім вже має і нових чотирилапих друзів. 

3
3

«Тепер наш кототерапевт акумулює свою котячу енергію і забавляє нову сім'ю, поки не зустрінеться зі своїми вірними старими друзями, які зараз свідомо залишаються вдома. Тож палкий привіт і побажання міцного здоров'я вам усім від кота Грома!» – саме так завершується це повідомлення.

4
4

До речі, адреса Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації: вул. Академіка А. Сахарова, 2, Тернопіль, 46003. Контактний номер телефону – 098-277-81-51.

Фото зі сторінки Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації у соціальній мережі «Фейсбук».

Вибір читачів за тиждень

Відео