Орест Сарматський

На майданчику у дитсадку на Тернопільщині – антисанітарія

kids-playing

Спеціалісти Борщівського управління Держпродспоживслужби під час перевірки виявили ряд недоліків в одному з садочків Скали-Подільської.

Про це повідомляє пресслужба обласного відомства.

- Спеціалісти Борщівського управління провели планову перевірку Скала-Подільського дошкільного навчального закладу ясла-садок №1  «Барвінок» Скала-Подільської селищної ради щодо дотримання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення. В закладі функціонує три групи. Якщо до облаштування і утримання приміщень суттєвих порушень не виявлено, то територія ігрових майданчиків не відповідає вимогам,  прогулянкові павільйони потребують ремонту або заміни, підлога в них травмонебезпечна, дошки прогнили, не захищені з від вітру і дощу, - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що пісочниці на ніч не закриваються, пісок не замінюється, не представлено його лабораторні дослідження на наявність яєць гельмінтів.

Щодо виявлених порушень представники Держпродспоживслужби надіслали Скала-Подільському селищному голові і начальнику відділу освіти припис щодо усунення порушень в найкоротші терміни.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео