Тамара Коблик

На межі з Тернопільщиною перекинувся рейсовий автобус: є потерпілі (фото, відео)

На місці працює поліція, рятувальники, прибули кілька карет швидкої допомоги

Рейсовий автобус перекинувся неподалік Волочиська – на межі Тернопільської і Хмельницької областей. Аварія сталася вранці 28 березня. 

Світлини з місця аварії опублікували у телеграм-каналі Хмельницький Live. На фото видно, що перекинутий автобус знаходиться на узбіччі. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Хмельницької області, попередньо встановлено, що водій автобуса «Неоплан» сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся.

У салоні було 25 пасажирів, серед яких двоє дітей. Наразі з ними працюють медики, які визначають ступінь важкості отриманих травм. Про загальну кількість травмованих буде відомо дещо пізніше, - йдеться у повідомленні. 

У місцевій спільноті Волочиськ Live очевидці виставили відео з місця ДТП. На виклик прибула поліція, рятувальники та кілька карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, 28 березня у західних областях різко погіршилася погода. Синоптики прогнозують похолодання, пориви вітру, мокрий сніг і ожеледицю. Водіїв просять бути обережними на дорозі. 

 

Фото з телеграм-каналу Хмельницький Live та Національної поліції, відео - Волочиськ Live

Вибір читачів за тиждень

Відео