На полицях тернопільського супермаркету зберігають зіпсовані продукти (фотофакт)

1

У одному із супермаркетів міста, покупці зафіксували продукти у яких пройшов термін придатності, але зауваження на продавців не подіяли.

Фото зіпсованого молока на полиці супермаркету, опублікував у Facebook Ігор Гірчак, який зафіксував порушення в одному із магазинів Тернополя 30 травня. На зроблене зауваження одній із працівниць, вона не відреагувала та не забрала прострочений товар.

- На зауваження щодо зіпсованого товару на полицях, одна з працівниць у відповідь: «А я що до молока маю? Я за це не відповідаю». І це не будь-який товар, а молочні продукти. Товар, який, в першу чергу, споживають діти. Будьте уважні, завжди слідкуйте за терміном придатності!!!, - пише автор.

2
2

У коментарях люди обурені такими торгами та зауважують, що працівники мають реагувати на такі порушення та виправляти їх. Окрім того, прокоментувала допис прес-секретар Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області, Наталя Гресько, яка зауважила, що продавці мають реагувати на звернення покупців, а якщо хтось помітив такі порушення, можна писати скаргу, аби працівники служби прийшли на перевірку.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео