Тамара Коблик

На Тернопільщині автівка врізалася в огорожу: водій та пасажир у лікарні (фото)

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка

Автопригоду зареєстрували слідчі поліції увечері 13 червня в селі Яструбове Купчинецької територіальної громади. Про травмованих чоловіків поліціянтів повідомили місцеві жителі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході перевірки стало відомо, що водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. У результаті удару водія та пасажира з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до лікарні.

У кермувальника взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

14 червня о 5 ранку в Чорткові на кільцевій розв’язці об’їзної дороги водій рейсового автобуса «Van Hool 9.27» сполученням «Албене (Болгарія) – Тернопіль», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

На момент автопригоди в салоні автобуса було 85 осіб серед яких - 55 дітей. Пасажири не постраждали. На місці аварії працювали працівники патрульної полії та рятувальники ДСНС.

На водія автобуса склали адмінпротокол за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, на Тернопільщині розшукують водія, який збив жінку та втік з місця пригоди.

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео