Ростислав Фук

На Тернопільщині авто врізалося у бетонну огорожу

Загалом 13 лютого на дорогах області зафіксували три ДТП з потерпілими

Не впоралася з керуванням та з'їхала в кювет, а після цього врізалася у бетонну огорожу водійка автомобіля Hyundai Santa Fe в селі Озерна Тернопільського району. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Аварія сталася 13 лютого, близько 21:00. Від госпіталізації жінка відмовилася. Щодо водійки склали два адмінпротоколи за статтями 124 та 126 Кодексу України про адміністративну відповідальність.

Того ж дня у Тернополі на вулиці Микулинецькій не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водійка автомобіля Peugeot не переконалася в безпечному русі й під час повороту, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з Fiat Doblo. До травмпункту доправили 85-річну пасажирку Fiat.

Ще одну арію зареєстрували в селищі Дружба Тернопільського району. В центрі населеного пункту водій автомобіля DAF, рухаючись в напрямку Тернополя, не обрав безпечної швидкості руху та в'їхав у задню частину Volkswagen Golf, яке рухалося попереду. Водійка легківки отримала травми.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео