Ростислав Фук

На Тернопільщині заочно оголосили підозру жителю Ізюма

Згідно з даними слідства, підозрюваний добровільно вступив до незаконного правоохоронного органу - «народної міліції міста Ізюм»

Прокуратура області

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури заочно оголосили підозру жителю міста Ізюм Харківської області у добровільному зайнятті посади в незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний 6 травня 2022 року добровільно вступив до незаконного правоохоронного органу - «народної міліції міста Ізюм», створеного на тимчасово окупованій території Харківської області.

На посаді дільничного інспектора він здійснював поквартирний обхід будинків та перепис населення у місті Ізюм, перевірку документів й виявлення громадян України, які не підтримували країну-агресора та виконував інші злочинні завдання окупаційної влади.

Чоловікові інкримінують частину 7 статті 111-1 Кримінального кодексу України. Спеціальне досудове розслідування здійснюють слідчі Управління СБУ в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео