Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощалися з 57-річним Героєм Валерієм Казмірчуком (фото)

Вічна пам’ять Герою

Із 57-річним військовослужбовцем Валерієм Казмірчуком попрощалися у Лановецькій громаді 19 квітня. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Життя Героя обірвалось в районі населеного пункту Костянтинівка на Донеччині. Військовослужбовець народився і проживав довший час у селі Юськівці, тож і попрощатись із земляком зібралось ціле село. Скорботною ходою односельці провели тіло загиблого Героя до рідної домівки, де і віддали йому шану востаннє. Поховали Валерія Казмірчука у Тернополі.

Валерій Казмірчук пройшов пекло афганської війни, тож маючи військовий досвід, не стояв осторонь подій своєї країни – відважно боронив свій рідний край від окупантів. Зі сльозами на очах місцевий священник зазначив: «У Великодні дні двері царства Божого відкриті, тож молимось, щоб наш Герой вознісся туди, де праведні спочивають. Адже саме завдяки таким воїнам та Господній милості наша країна ще жива», – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам Валерія Казмірчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, 17 квітня від кульового поранення в шию загинув колишній народний депутат з Тернопільщини Олег Барна.

Фото Лановецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео