Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощалися з трьома Героями (фото)

Світла пам'ять

жалоба

Із військовослужбовцями Андрієм Лукащуком Ярославом Мидликом та Андрієм Горобцем попрощалися на Тернопільщині 28 вересня.

Житель Борсуківської громади Андрій Лукащук загинув 21 вересня під час ворожого обстрілу касетними боєприпасами по позиціях у Миколаївській області. У тяжкому стані був евакуйований. О 20:30 від отриманих поранень його серце перестало битися.

На вічний спочинок Андрія провели сусіди, друзі, знайомі, односельці та усі небайдужі.

Розділяємо горе і тугу батьків та дякуємо за сина, який віддав своє життя за нашу волю та свободу, за незалежність та вільне життя майбутніх поколінь, - пишуть на сторінці Борсуківської громади.

У селі Града Кременецького району в останню путь провели 50-річного Ярослава Мидлика, який загинув у районі селища Сухий Ставок Херсонської області. Герой у перші дні повномаштабної війни добровільно став на захист України.

Донедавна село Града було одним з небагатьох, де не було жодного загиблого в російсько-українській війні. Тепер на цвинтарі, вперше від 2014 року, ховають Героя війни. На початку літа він відсвяткував свій півстолітній ювілей, а 21 вересня, у величне свято, загинув в боях за Херсонщину, - написали на сторінці Кременецької районної адміністрації.

Ще одного героя – 44-річного Андрія Горобця, який 21 вересня помер від отриманих осколкових поранень у селищі Сухий Ставок на Херсонщині, поховали у Мельнице-Подільській громаді.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих Героїв із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять.

Нагадаємо, 28 вересня у Підволочиську Тернопільського району поховали Героя Юрія Лопушанського.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео