Олена Чепіль

На Тернопільщині школярі об’єдналися задля допомоги аеророзвідникам (відео)

Учні разом з батьками, вчителями та односельцями організували благодійний ярмарок

Домашнє печиво, торти, пляцки, різноманітні канапки та інші смаколики можна було придбати на третьому етапі благодійного ярмарку, який відбувся 21 листопада в Кам’янківському ліцеї у Підволочиській громаді. Учні разом з батьками, вчителями та небайдужими односельцями змогли зібрати понад 30 тисяч гривень. Кошти передадуть  Благодійному фонду «Покрова» на придбання безпілотника для аеророзвідки. 

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне - підтримав наших захисників. Кожен клас ліцею, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників, - розповідає заступниця директорки з виховної роботи Кам’янківського ліцею Тетяна Крупа. 

На благодійному ярмарку купували солодощі не лише учні та вчителі, але й жителі села, які відвідали захід. Відтак, за одну годину столи зі смаколиками були пустими.

Ярмаркували всі класи та громада села. За дві години такої крутої, емоційної та піднесеної роботи зробили неймовірне, ми зібрали понад 30 тисяч гривень, - йдеться в дописі на фейсбук-сторінці Кам’янківського ліцею. 

Благодійні ярмарки - це внесок ліцею у збір БФ «Покрова», який ініціювала місцева волонтерка Уляна Хом‘як. Жінка об‘єднала громаду, щоб зібрати гроші на безпілотник для аеророзвідників.

Дякую всім, хто підтримує збір коштів на безпілотник для наших земляків, який організував Благодійний фонд «Покрова». Разом ми непереборна сила! - каже Уляна Хом’як.

До слова, на першому етапі ярмарку у Кам’янківському ліцеї взяли участь учні 5-7 класів, які зібрали майже 20 тисяч гривень. Другий етап відбувся 17 листопада. Того дня смаколики продавали учні 1-4 класів разом зі своїми батьками. Під час ярмарку вдалося зібрати 29 тисяч гривень. Відтак, загалом учні Кам’янківського ліцею передали  Благодійному фонду “Покрова” 80 тисяч гривень.  

Детальніше - на відео:

 

Нагадаємо, Триває збір коштів на безпілотник для аеророзвідників з Тернопільщини. Долучитися до доброї справи може кожен, перерахувавши кошти на рахунок благодійного фонду «Покрова». Усі реквізити на сайті: https://bfpokrova.org/

Фото, відео Руслана Жирова 

Вибір читачів за тиждень

Відео