Тамара Коблик

На Тернопільщині школярі організували солодкий ярмарок, щоб зібрати кошти на безпілотник (фото)

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну Крутнів допомагає нашій армії. Пекли печиво, збирали продукти для військових, закуповували для них необхідні речі

Учні та вчителі Крутнівської ЗОШ І-ІІ ст. Лопушненської громади, що на Кременеччині, внесли свою частку коштів на придбання безпілотних комплексів для 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Про це повідомили на сторінці благодійного збору на безпілотник у фейсбуці.

Крутнівська школа - маленька дружна родина! Освіту в нас здобувають 53 учнів. Нещодавно школярі разом із батьками приготували випічку, смаколики і організували благодійний ярмарок, - розповіла директорка школи Наталя Марінкіна. - Виручені кошти перерахували на безпілотник для 44-ої бригади.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну Крутнів допомагає нашій армії. Пекли печиво, збирали продукти для військових, закуповували для них необхідні речі. Нині місцеві школярі плетуть білі маскувальні сітки, щоб на передовій прикривати позиції, техніку.

Дізналися про збір на безпілотники для 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола, вирішили підтримати цю ініціативу. Нашим військовим дуже потрібні розвідувальні пристрої, зброя, техніка. Троє моїх синів несуть службу в ЗСУ, тож знаю про потреби армії, молюся і вболіваю за наших відданих захисників, - поділилася Наталя Марінкіна. - Школярі допомагають у зборі допомоги на передову. Діти добре розуміють, що чинить ворог проти нашого народу. Всі ми хочемо перемоги і віримо в перемогу.  Потрібно щось закупити військовим із нашого села - люди щиро, хто скільки може, здають. Через обстріл енергетичних об'єктів часто залишаємось без електрики, але односельці не скаржаться, навпаки стають сильніші духом і готові ще більше допомагати, щоб чимскоріше закінчився цей жах війни. «Що там світло - потерпимо! Зате ми у своїй хаті, маємо що їсти, нам тепло, а ось про наших мужніх воїнів треба дбати», - кажуть. Будемо й далі дбати!

Як задонатити на безпілотні комплекси «Валькірія» для 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола:

  • У два кліки з телефону: https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik
  • (з будь-якої країни у будь-якій валюті)
  • або На карту ПриватБанку: 5169 3305 3013 8020 (Призначення: Безпілотник для 44 бригади)
  • або Готівкою в скриньки у мережі магазинів «Студія м'яса»
  • або Інші способи оплати: https://bfpokrova.org/44brigada

Читайте також: Зроби свій внесок у наближення перемоги! (відео)

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео