Ростислав Фук

На Тернопільщині судитимуть керівника відділу Національного парку за отримання 500 доларів хабаря

За даними слідства, до посадовця звернулась місцева мешканка з проханням посприяти у проведенні екскурсій та сплавів по Дністру

Чортківські прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо начальника відділу Національного природного парку Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, який отримав 500 доларів США хабаря за сприяння у виготовленні дозволів на сплави по Дністру. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, до посадовця звернулась місцева мешканка з проханням посприяти у проведенні екскурсій та сплавів по водоймі та видати їй дозвіл на це. Начальник відділу Національного природного парку за 500 доларів США пообіцяв посприяти в організації екскурсії на території природного парку, забезпечив присутність перекладача для іноземних студентів, надав необхідну техніку та транспорт для сплаву по річці Дністер.

Правоохоронці зафіксували отримання ним вищевказаної суми.

Підозрюваному інкримінують частину 1 статті 368 Кримінального кодексу України. Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.

Фото Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео