Ростислав Фук

На Тернопільщині відкрили ще одну поліцейську станцію (фото, відео)

На станції працюватиме поліцейський офіцер громади, який у своєму розпорядженні матиме службовий автомобіль

Поліцейська станція запрацювала на території Микулинецької громади. До виконання службових обов’язків тут приступив поліцейський офіцер громади, який пройшов відповідне навчання, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Станцію облаштували у приміщенні Микулинецької селищної ради. Там зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання. Тепер люди, які проживають на території громади, а це майже 17 тисяч населення, зможуть отримувати якісні сервісні правові послуги. На станції працюватиме поліцейський офіцер громади, який у своєму розпорядженні матиме службовий автомобіль і зможе оперативно виїжджати на виклики громадян.

Поліцейський офіцер громади – це та людина, яка має створювати безпековий простір. Він має комунікувати з населенням і знати кожного мешканця громади, - зазначив заступник начальника Національної поліції області Михайло Білецький.

Про безпеку жителів Микулинецької громади дбатиме поліцейський офіцер Микола Сирник. Він добре знає місцеве населення та територію, адже раніше працював тут дільничним.

У даній громаді працюю понад 15 років. Основне завдання поліцейського офіцера громади – не карати, а на партнерських засадах знаходити спільну мову з людьми, попереджати та запобігати вчиненню правопорушень, працювати на профілактику, – каже Микола Сирник.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю.

Читайте також: На Тернопільщині розпочався відбір громад для участі в проєкті «Поліцейський офіцер громади»

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео