Ростислав Фук

На Тернопільщині водій Nissan ледь не зіткнувся зі службовим авто патрульних (відео)

Водій на великій швидкості з увімкненим дальнім світлом фар спробував обігнати вантажівку

Патрулюючи на автодорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська сьогодні, 14 березня, інспектори ледь уникнули зіткнення з автомобілем Nissan. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Водій на великій швидкості з увімкненим дальнім світлом фар спробував обігнати вантажівку та дивом не скоїв ДТП зі службовим авто патрульних, який рухався у зустрічному напрямку.

Інспектори винесли на водія постанову за частиною 2 статті 122 (Порушення правил дорожнього руху) та склали протокол за частиною 5 статті 122 (Створення аварійно-небезпечної ситуації) КУпАП.

Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної ситуації – це дії водія, які примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, – йдеться в повідомленні.

За це правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі 85 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.

Фото з відкритих джерел, відео Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео