Ростислав Фук

На Тернопільщині збирають макулатуру, щоб придбати зарядну станцію для духовного центру у Зарваниці

Спільнота, яка збере найбільшу кількість макулатури, отримає оплачуваний вікенд в Марійському духовному центрі «Зарваниця»

Збір макулатури в рамках ековідповідального проєкту «Спожити» оголосили у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ. За зібрані кошти хочуть придбати електрозарядну станцію в Марійський духовний центр «Зарваниця». Про це повідомили у пресслужбі архиєпархії.

Для реалізації цієї ідеї необхідно 30 тонн сортованої макулатури (чистої, розділеної, складеної та комплектованої, зокрема окремо картон, окремо книги, газети, журнали тощо), а це по 100 кг на кожну парафію в Тернополі.

Щиро просимо Вас підтримати проєкт та посприяти його реалізації. А саме, інформувати молодіжні спільноти про ініціативу та мотивувати її взяти участь, і, звісно, залучити якомога більшу кількість парафіян; організувати місце збору макулатури; за потреби організувати сортування; організувати транспорт для передачі макулатури в пункт прийому (великими обʼємами) за адресою вул. Лозовецька, 13, – йдеться в повідомленні.

Та спільнота, яка збере найбільшу кількість макулатури отримає оплачуваний вікенд в Марійському духовному центрі «Зарваниця» (проживання + харчування) для відпочинку, реколекцій чи духовної віднови.

Збір макулатури до 30 листопада.

За додатковою інформацією звертайтесь: 0986118346 – Юлія Сиротюк, координаторка проєкту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео