Оксана Мацьопа

На Тернопільщині зустріли тіло полеглого Героя Романа Довгалюка (фото, відео)

Роману Довгалюку було 38 років. Поховають його 16 серпня. Вічна і світла пам’ять!

Траурний кортеж з тілом полеглого захисника Романа Довгалюка зустріли у селі Мишковичі Великоберезовицької громади. Про це повідомили у пресслужбі громади. 

38-річний Роман Довгалюк – син тернопільської волонтерки Христини Довгалюк. Зростав і навчався у селі Мишковичі Великоберезовицької громади. Після закінчення школи здобував освіту у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії. У цивільному житті був талановитим художником, майстром тату, байкером.

Після початку повномасштабного вторгнення Роман не задумуючись став на захист Батьківщини. Він служив у складі 44-тої окремої артилерійської бригади й разом з побратимами захищав Україну на Житомирщині, Оріхівському напрямку, у районі Куп’янська та Бахмута.

Загинув Роман Довгалюк 12 серпня під час виконання бойового завдання у Сумській області.

Він був добрим, щирим, дружелюбним, веселим… Дуже любив спорт, а ще дужче любив Україну, за неї й віддав найцінніше, що мав – власне життя, – написали на сторінці Великоберезовицької громади.

Віддати останню шану Герою прийшли його рідні, близькі, друзі, однокласники, колеги, сусіди, побратими, представники місцевої влади та духовенства.

Панахида за Романом Довгалюком відбудеться 15 серпня о 19:00 у Домі печалі в Тернополі. Чин похорону розпочнеться 16 серпня об 11:00. Поховають Романа Довгалюка на Микулинецькому кладовищі на Алеї Героїв. 

Фото пресслужби Великоберезовицької селищної ради 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео