Олег Снітовський

На Тернопільщині Герой України поділився з курсантами сокровенним (фоторепортаж)

Застав002

Втрата гідності та самоповаги руйнує особистість, особливо тих, хто входить у самостійне життя. Цю тезу напередодні під час спілкування із вихованцями Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, що у місті Збаражі висловив Герой України, учасник спротиву російській агресії на сході України, радник Міністра інформаційної політики Володимир Жемчугов.

Дуже важливо замолоду не втратити самоповагу та власну гідність. Хочете бути успішним, йдіть до своєї мети, не пливіть за течією, не будьте боягузами, не допускайте у свою душу страху, відстоюйте справедливість й пам’ятайте, що ваше благополуччя, передусім, залежить від вас самих, - сказав Жемчугов.

Під час зустрічі із курсантами коледжу він прокоментував стрічку «Бранці Кремля», відзнятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Цей фільм – свідчення того, як російські так звані «судді» за вказівками Кремля та ФСБ, за вигаданими обвинуваченнями засуджують громадян України за те, що вони виходили мирні мітинги, висловлювали свої думки у соціальних мережах, просто чесно працювали на своїй рідній українській землі, - підкреслив  Володимир Жемчугов.

Наприкінці спілкування курсанти отримали диски зі стрічкою, підбірку методичних, просвітницьких матеріалів, підготовлених Міністерством інформаційної політики України.

DSC_9583 (Copy)
DSC_9583 (Copy)

DSC_9604 (Copy)
DSC_9604 (Copy)

DSC_9596 (Copy)
DSC_9596 (Copy)

DSC_9619 (Copy)
DSC_9619 (Copy)

DSC_9625 (Copy)
DSC_9625 (Copy)

DSC_9578 (Copy)
DSC_9578 (Copy)

DSC_9592 (Copy)
DSC_9592 (Copy)

DSC_9602 (Copy)
DSC_9602 (Copy)

Довідково. Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року - організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року перебував у полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео