На Тернопільщині маленькі ангелята співали заради здоров’я хлопчика (фото)

1

Вчора, 9 лютого, у Бережанах відбувся доброчинний концерт, у якому брали участь солісти, ансамблі, хори та навіть маленькі дітки, аби допомогти вилікувати ніжку Ігорю Статкевичу. За словами мами хлопчика, завдяки небайдужим людям операція таки відбудеться.

У церкві Пресвятої Трійці відбувся благодійний концерт «Світло наших мрій». На дійстві зібралися усі небайдужі аби допомогти зібрати кошти на лікування Ігоря Статкевича у Німеччині.

- Почуття вдячності переповнює моє серце, бо все відбулося дуже душевно і доброзичливо, - пише мама хлопчика, Надія Статкевич. - Наша сім’я відчуває щиру підтримку добрих і милосердних людей. Дякуємо всім, хто виступав сьогодні заради здоров’я Ігорчика, всім керівникам творчих колективів, молоді та маленьким діточкам. Дякую всім, хто прийшов на концерт і підтримав нашу сім’ю. На концерті було зібрано 17453грн.

Також до збору коштів долучилися однокласники хлопчика, їхні батьки та весь колектив школи.

- Сьогодні на благодійному концерті, Ольгою Михайлівною Зорик, класним керівником Ігорчика, були передані кошти в сумі 26130 грн. і 5 євро, - пише Надія Статкевич. - Щиро дякую всім за допомогу! Дякую за добро і милосердя. Завдяки всім вам лікування Ігорчика відбудеться.

Діагноз хлопчика: синдром Кліппеля – Треноне – Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

3
3

2
2

4
4

Картка для допомоги ПриватБанк 5168 7573 6702 4579 Статкевич Надія Іванівна.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео