Орест Сарматський

На Тернопільщині невдовзі буде «GO мапа»

unnamed-02-bc (Copy)

Бережанська міська територіальна громада в партнерстві із Чортківською, Бучацькою та Збаразькими громадами стали учасниками проєкту «Онлайн платформа для підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу сіл та містечок Тернопілля».

Як повідомив заступник міського голови Бережан Володимир Урдейчук, «Онлайн-платформа “GO мапа” реалізується Центром розвитку молодої громади та міжнародного партнерства “Ініціатива”.

- Створення платформи націлене на підтримку місцевого бізнесу з чотирьох громад Тернопільської області – Чортківської, Бучацької, Збаразької та Бережанської! Завдяки запуску і роботі платформи, користувачі зможуть з легкістю знаходити потрібний транспорт, найближчий готель, кав'ярню, медпункт, крафтову крамницю, прокат велосипедів чи екскурсовода всього у два кліки. Ціль проекту - підтримка місцевого бізнесу з чотирьох згаданих громад. Його ініційовано задля подолання негативних наслідків пандемії COVID-19, що найбільше вплинули на локальний малий та середній бізнес у сфері гостинності, - сказав Володимир Урдейчук.

Мета проекту: посилити трикутник співпраці ВЛАДА – БІЗНЕС – ГРОМАДА підсилюючи позиції місцевого бізнесу в часи пандемії COVID-19. Нині багато представників локального малого та середнього бізнесу майже не представлені онлайн. Незначна частина з них мають сторінки в соцмережах, але не надто займається їх розвитком. Підприємці не мають власних сайтів і не володіють навичками їх адміністрування. Тому, завдяки реєстрації і безпосередньому доступу до платформи, локальний бізнес отримає цільовий майданчик у своєму регіоні, рівні можливості представлення свого продукту для всіх користувачів у мережі Інтернет. А отже, можливості для збільшення продажів і масштабування бізнесу. Після реєстрації на платформі підприємець отримає можливість: - стати повноцінним учасником сфери он-лайн-бізнесу - право самостійно адмініструвати свою Інтернет сторінку - рівні умови представлення свого продукту в Інтернеті - можливості для розширення бізнесу. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео