Віра Олександрович

На Тернопільщині посадовець за 5 тисяч обіцяв «забути» про аліменти

349
На отриманні хабара на Тернопільщині викрили державного виконавця, повідомили у пресслужбі прокуратури області. 
– Працівники обласного управління СБУ спільно зі слідчими поліції затримали під час отримання 5 тис. грн неправомірної вигоди головного державного виконавця одного із міжрайонних відділів державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, – кажуть у прокуратурі.
За версією слідства, посадовець вимагав від місцевого жителя гроші за видалення його даних із реєстру боржників і зменшення суми заборгованості щодо аліментів. 

350
350

– Триває слідство за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – «прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою», – уточнюють правоохоронці. – Чиновника затримали в порядку ст. 208 КПК України. 
Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу, відсторонення від посади, а також – накладення арешту на майно, підкреслили у прокуратурі. Довідка. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Фото надані пресслужбою прокуратури області

Вибір читачів за тиждень

Відео