Орест Сарматський

На Тернопільщині стартував ремонт вщент розбитої траси

111

Напередодні розпочато поточний середній ремонт відрізку від Дарахівського перехрестя до межі Івано-Франківської області автошляху національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг в Тернопільській області, фрези почали знімати зношене дорожнє покриття.

- Передбачається облаштування основи дороги шляхом холодного ресайклінгу, вирівнювального шару асфальтобетону, завтовшки 10 см і 5-сантиметрового шару щебнево-мастильного асфальтобетону. Встановлять і бар’єрне огородження, освітлення та влаштування тротуарів з бруківки у межах населених пунктів, - йдеться у повідомленні.

У Монастириській дорожники продовжать виконувати обіцянку з покращення безпеки: дельта-блоки й надалі встановлюватимуть на ділянках з крутими поворотами на спусках чи підйомах.

У межах села Дарахів та міста Монастириська на небезпечних ділянках тротуари матимуть перильну огорожу.

Два мости на дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль будуть капітально відремонтовані: у с. Струсів (роботи розпочато минулого року), та на обході міста Бучач (стартує відновлення у цьому році).

Як повідомляв «Терен», програмою Президента “Велике будівництво” у 2021 році передбачено відремонтувати трасу М-30 Стрий – Ізварине протяжністю 1400 км, яка з’єднає захід і схід України.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео