Віра Олександрович

На Тернопільщині вже немає училища культури і Центру здоров’я (фото)

Подяка1

Депутати обласної ради отримали подяки від УДА, а також створили доволі особливе комунальне некомерційне підприємство. Фактично, Центру здоров’я на Тернопільщині вже немає.

Нагадаємо, на засіданні 20 грудня ухвалили чимало цікавих рішень. «Терен» про це докладно написав ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ. Того ж дня 10-ту сесію закрили. Наступну проведуть уже у 2019 році.

Загалом на засіданні було багато урочистих моментів. Варто згадати бодай про те, що зібрання розпочалося із концерту студентів Чортківського державного медичного коледжу. Згодом було вітання від пластунів і передача Вифлеємського вогню миру. Окрім того, подяку від 8-го батальйону Української Добровольчої Армії, або УДА на сесії отримали такі депутати: Любомир Білик, Василь Вислоцький, Василь Градовий, Володимир Заліщук.

Подяка2
Подяка2

Усі – із фракції БПП (про це читайте ТУТ – прим.). Нагородили їх «за жертовність і щиру допомогу підрозділу, що надає йому можливість повноцінно виконувати завдання із оборони і захисту територіальної цілісності держави і визволення нашої землі від російського окупанта».

Подяка3
Подяка3

Окрім іншого, політики дозволили перейменувати Теребовлянське вище училище культури.  Тож тепер уже в області працюватиме Теребовлянський коледж культури і мистецтв, хоча, по суті, це нічого не змінює. Підтримали депутати і пропозицію щодо внесення змін до Перспективного плану формування територій громад краю. Зокрема, до документа внесли Білівську сільську об’єднану територіальну громаду Чортківського району.

Депутати6
Депутати6

Варто згадати і про те, що в області створили комунальне некомерційне підприємство шляхом злиття Інформаційно-аналітичного центру медичної статистики і Центру здоров’я. У рішенні йдеться (цитуємо): «Вважати Тернопільський обласний центр громадського здоров’я правонаступником прав і обов’язків Інформаційно-аналітичного центру медичної статистики та Центру здоров’я».

Депутати2
Депутати2

Нагадаємо, у порядку денному було майже 80 пунктів. Усі, до яких поки що не дійшла черга, перенесли на наступну сесію. Про те, що також відбувалося на засіданні у Чорткові, читайте ТУТ, ТУТ, і ТУТ.

Фото із сайту te-rada.org

Вибір читачів за тиждень

Відео