Олеся Поліщук

На водоймах громади, що межує з Тернополем, заборонили купатися

c302137193423580dcc355654ef00235

Виконавчий комітет Байковецької сільської ради Тернопільського району заборонив купатися на водоймах, що знаходяться на території цієї громади.

- Рішення прийняли з метою запобігання нещасних випадків прийняв рішення про заборону купання на водних об’єктах на території громади, - пояснили у пресслужбі сільської ради. - Причиною такого непопулярного рішення є те, що ці об’єкти є непридатними для такого виду відпочинку як купання.

Власників та орендарів водних об’єктів зобов’язано інформувати населення про заборону купання та встановити попереджувальні знаки «Купання заборонено».

Керівництво Байковецької громади каже, що наприкінці травня усім власникам та орендарям водних об’єктів, що знаходяться на території сільської ради, було відправлено листи з вимогою здійснити практичні та організаційні заходи щодо облаштування місць масового відпочинку та купання людей.

Копії паспортів місць масового відпочинку населення на воді та інформацію про вжиті заходи слід було надати відділу ведення військового обліку та з питань цивільного захисту сільської ради 15 червня цього року.

- Як не прикро про це говорити, але жоден власник чи орендар водних об’єктів цього не зробив, - кажуть у пресслужбі.

Нагадаємо, раніше «Терен» повідомляв, що купання в Тернополі в необладнаному місці призвело до нещастя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео